Известие

Collapse
No announcement yet.

Блокиращ цилиндър на спирачка или лагер?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Блокиращ цилиндър на спирачка или лагер?!

Привет колеги!

Имам малко странно питане... От година някъде имам от време на време едно странно виене от задната дясна гума. Първоначално се бях настроил за нова главина...

Възможно ли е да имам забил цилиндър на апарата или износена задна накладка?

Също така гледам, че лампата за ръчната спирачка от време на време стои полу светната?! Ръчната е максимално свалена...

Прощавайте, ако обясненията ми звучат глупаво...

Кола: Alfa Romeo 156 1.8TS 1998
    Alfa Romeo 156 1.8 TS 144HP 1998

може и крива жанта да е. или от гумата ако е износена
    JTD 105+

Comment

Първоначално публикувано от Seishin Покажи съобщение
      Привет колеги!

Имам малко странно питане... От година някъде имам от време на време едно странно виене от задната дясна гума. Първоначално се бях настроил за нова главина...

Възможно ли е да имам забил цилиндър на апарата или износена задна накладка?

Също така гледам, че лампата за ръчната спирачка от време на време стои полу светната?! Ръчната е максимално свалена...

Прощавайте, ако обясненията ми звучат глупаво...

Кола: Alfa Romeo 156 1.8TS 1998
      Ако са много износени накладките е възможно да е паднало нивото на спирачната течност и затова да свети лампата на ръчната. За другото не знам.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Working...
      X